Behandelingen

Basis behandeling


De basis behandeling bestaat uit een volledige behandeling van uw voeten zoals hier beschreven. De behandeling zal max 40 min bedragen. Het is niet voor iedereen mogelijk naar mijn pedicurepraktijk te komen. In dat geval adviseer ik u om voor de ambulante behandeling te kiezen.

 

€32,50

Deel   behandeling


Een deel behandeling bestaat uit een korte behandeling voor één (1) specifiek probleem zoals hier beschreven. Het probleem moet te behandelen zijn in max 20min. Behandeling alleen op de praktijk.

€21,50

Ambulante behandeling


LET OP! Deze voetzorg gaat op basis van een wachtlijst. Woont u in een verzorgingstehuis of bent u niet meer in staat zelfstandig te bewegen. Voor diegene die zelf niet meer mobiel is, werk ik als ambulant pedicure. Ik neem al mijn  spullen mee in de auto en zo kom ik bij u langs. Is het voor uw deur betaald parkeren? Dan vraag ik u die kosten te vergoeden in aanvulling op het hieronder getoonde bedrag. Ik doe ambulante behandelingen op de dinsdag en donderdag middag en de woensdag ochtend. Op deze manier word u in uw eigen vertrouwde omgeving behandelt en vaak zorgt dit voor een prettige sfeer, de behandeling is exact het zelfde als op mijn praktijk. U moet wel woonachtig zijn in de wijk Stratum of Tongelre in Eindhoven. Afspraken aan huis gaan op basis van een wachtlijst. Neem gerust contact op. 

€39,50


Tiener pedicure


De tiener pedicure is speciaal gericht op de behandeling van huid en nagelproblemen zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. 

€20,00

Kinder pedicure


De kinder pedicure is speciaal gericht op de behandeling van huid en nagelproblemen zoals hier omschreven, maar dan voor de leeftijd tot 12 jaar.

€12,25

Uitloop


Uitloop van de behandeling is mogelijk per 10 min tegen een standaard laag tarief. Ideaal als u nog even extra aandacht aan uw voeten wilt geven.

€11,00


Risicovoet behandelingen

Reumavoet


De reumavoet ofwel risicovoet behandeling bestaat uit een behandeling van diverse problemen zoals hier beschreven. Deze behandeling zal maximaal 40 min bedragen. 

€32,50

Vergoeding is mogelijk vanuit uw zorgverzekering

Diabetesvoet


De diabetesvoet DM simms 0-1 behandeling bestaat uit een behandeling van diverse problemen zoals hier beschreven. Deze behandeling zal maximaal 40 min bedragen. 

€32,50

Vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering bij zorgprofiel 1

Diabetesvoet


De diabetesvoet DM simms 2-3 behandeling bestaat uit een behandeling van diverse problemen zoals hier beschreven. Deze behandeling zal maximaal 40 min bedragen. 

€8,00

Tarief is voor het cosmetische deel van de behandeling. Vergoeding van de rest van de behandeling vind plaats via de huisarts of podotherapeut.


Cosmetische behandelingen

cosmetische voetverzorging


Een cosmetische voetverzorging is een verwennerij voor de voeten en daarbij ook een heerlijke ontspanning voor lijf en geest. Dit is puur een verzorgende behandeling van de voeten. En wordt vaak gedaan in combinatie met een pedicure behandeling. Hieronder een kort overzicht wat je kan verwachten bij een cosmetische voetverzorging:

 

• De voeten worden ontsmet

• Een voetenbad met (bad)zeezout

• Voeten en benen  worden gescrubd

• Korte voetmassage

• Als afsluiting een voetpakking of voetmasker 

 

Deze behandeling kan in een pakket gegeven worden of in deelbehandelingen uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie boek nu een behandeling.

€32,50


Voet en onderbeen massage


Een heerlijk behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan apart gegeven worden of als aanvulling op u pedicure behandeling. Een voet en onderbeen massage behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Wil je meer informatie of een contra indicatie, klik hier voor een uitgebreide omschrijving.

€32,50