HFL - Dermoleen 125ml

Deze verzorgende en vocht inbrengende voetcrème met ureum biedt een aangename en effectieve voetverzorging. De dermoleen crème is actief tegen droge plekjes en huidschilfers.

HFL - Roselan Balm 60ml

Voor de verzorging van de bijzonder droge huid is dit product erg geschikt. Het dringt diep door in de huid waardoor niet alleen de opperhuid wordt hersteld maar ook de tweede laag.

HFL - Fresh legs 250ml

Dit product bevordert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd die pijn of ongemak veroorzaken. Het is een ware weldaad voor iedereen.

HFL - Solution spray 50 ml

De oplossing voor schimmel infecties. De spray is een effectieve en doeltreffende spray voor de behandeling van mycosenagels. De spray penetreert de huid en bereikt zo ook de bron van de infectie.

HFL - SOS Cream 50ml

Ideale crème voor het hele gezin. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Helpt tegen allergische reactie, ruwe of schrale huid en een gevoelige of rode huid.

HFL - Dermo Dry 50ml

Een fijne crème tegen zweetvoeten en nare geurtjes, een kuur (3 tot 14 dagen) die makkelijk in gebruik is. Ideaal tegen: zweetvoeten, vochtige voeten, schimmel tussen de tenen en nare geurtjes.

HFL - Dermazink cream 30ml

Deze crème is een ontstekkingsremmende crème tegen acne, wondjes en ontstekingen. De dermazink dringt diep door tot in het membraam van de huid. De huid wordt gezuiverd en ontvet.

Dadi'oil

Dadi'oil is een verzorgende olie voor de (teen-)nagels, nagelriemen en huid. Denk bijvoorbeeld aan gescheurde nagelriemen, psoriasis, gespleten nagels, schimmel-/mycosenagels.

Wandelwol

Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol. zonder toevoegingen Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.