Wat doet een pedicure

Uw voeten verzetten veel werk en dragen u de hele dag. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns, ingroei of kloven: het is zo fijn als u weer op wolkjes kunt lopen. Een pedicure is specialist in het verzorgen van voeten. Per persoon is het verschillend wat nodig is. Kom rustig langs voor een gratis voetencheck en schroom niet, het is mijn werk en ik zal alle klachten vertrouwelijk behandelen.

 

De een zal een behandeling door de pedicure als een luxe ervaren en de ander als een nodige weldaad. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen. Ook wanneer er geen medische noodzaak is, is een pedicure behandeling een ontspannende manier om uw voeten de aandacht te geven die ze verdienen.

 

Een pedicure behandeling is voor iedereen geschikt en een absolute must voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen, mensen met diabetes, reuma of dementie, maar ook voor sporters. Bekijk de behandelingen en producten om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Pedicure Praktijk Jacqueline u kan bieden.